Locatiehouders

Bent u een toonaangevende ondernemer in de regio en heeft u dagelijks een aanzienlijk deel van de lokale bevolking over de vloer? dan komen wij graag met u in contact.

Professionele uitstraling

Communiceren met digitale schermen kan bijdragen aan de professionele uitstraling van een locatie. In overleg kunnen wij onze interne media afdeling ter beschikking stellen om passende media te creeƫren in u eigen stijl. Deze media kan u vertonen op de digitale schermen maar ook verspreiden over social-media en andere kanalen.

Lokale betrokkenheid

Waarschijnlijk bent u zich reeds bewust van uw rol in de omgeving. Wij gaan partijen werven die op uw locatie mogen opvallen. In de praktijk betekend dit dat deze partijen ook de locatie zullen gaan bezoeken en hun klanten en relaties gaan doorverwijzen. Ze zijn immers trots op hun mediabericht en delen dit graag met de wereld.

Betrouwbaarheid

Wij vragen een aantal garanties:

  • Op uw locatie moet een stabiele stroom voorziening aanwezig zijn om de digitale schermen dagelijks te laten afspelen.
  • Op uw locatie moet een stabiele internetverbinding aanwezig zijn om de schermen periodiek te voorzien van nieuwe media.
  • U heeft de beschikking tot een solide onderbouwing van het aantal bezoekers. Middels een bezoekers-, kassa- of toegangsysteem.