Albert Heijn Raadhuisplein Panningen

Raadhuisplein 16, 5981 AT, Panningen

Bezoek de website.

Sfeerfoto van Albert Heijn Raadhuisplein Panningen Sfeerfoto van Albert Heijn Raadhuisplein Panningen Sfeerfoto van Albert Heijn Raadhuisplein Panningen
Branche
Supermarkt
Stad
Panningen
Schermen
3
Bezoekers
52.000 per maand (gemiddeld)

Gewoon bij Albert Heijn

Een sterke focus op innovatie en winkelgemak. Ze hebben alle dagelijkse boodschappen in huis, maar bieden ook een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

U kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of uw unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met u op om aan de hand van uw wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo bent u verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als u zelf afbeeldingen of filmmateriaal heeft die u wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor uw bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Albert Heijn Raadhuisplein Panningen toe aan je winkelmandje om gemiddeld 52.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie