Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad

President Allendelaan 3, 1064GW, Amsterdam

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Sloterparkbad? Onze club is gevestigd in Sloterparkbad (een zwembad met zowel binnen- als een buitenbad). Het zwembad is algemeen bekend in de omgeving. Wij zitten in de buurt van winkelgebied Plein 40/45 en het Osdorpplein, aan de rand van het Sloterplas. Vanuit de sportschool kijk je uit op een groen park waar je in de zomer veel mensen ziet wandelen. Bij onze sportschool kun je gratis parkeren en wij bieden personal training aan voor onze leden.

Sfeerfoto van Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad Sfeerfoto van Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad Sfeerfoto van Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad Sfeerfoto van Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad Sfeerfoto van Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad
Branche
Sportschool
Stad
Amsterdam
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie