Basic-Fit Assen Zaagmolen

Zaagmolen 29, 9401BR, Assen

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Assen Zaagmolen? De club ligt aan de rand van het centrum. Aan de rechterkant van de club zijn ze een seniorencomplex aan het bouwen. Tegenover de club bevinden zich sociale huurwoningen. Het ligt net iets te ver van het centrum vandaan om verkeer langs het pand te hebben. Onze sportschool in Assen is zo bijzonder, omdat wij een personal trainer hebben.

Sfeerfoto van Basic-Fit Assen Zaagmolen Sfeerfoto van Basic-Fit Assen Zaagmolen Sfeerfoto van Basic-Fit Assen Zaagmolen Sfeerfoto van Basic-Fit Assen Zaagmolen Sfeerfoto van Basic-Fit Assen Zaagmolen
Branche
Sportschool
Stad
Assen
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie