Basic-Fit Deventer Boreelplein

Boreelplein 8, 7411EH, Deventer

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je  Basic-Fit Deventer Boreelplein? Wij zijn te vinden in het winkelcentrum Boreelplein, waar het dagelijks druk is. Dit komt mede door de studenten van het Saxion en ROC die schuin tegenover liggen. Op loopafstand ligt het centrum van Deventer, het NS station en de Ijssel. Tegenover de club zijn de mediamarkt en bioscoop de Vue. Onze sportschool is zo bijzonder omdat je bij ons live groepslessen kunt volgen.

Sfeerfoto van Basic-Fit Deventer Boreelplein Sfeerfoto van Basic-Fit Deventer Boreelplein Sfeerfoto van Basic-Fit Deventer Boreelplein Sfeerfoto van Basic-Fit Deventer Boreelplein Sfeerfoto van Basic-Fit Deventer Boreelplein
Branche
Sportschool
Stad
Deventer
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie