Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat

Burgemeester van Nispenstraat 18a, 7001BS, Doetinchem

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Doetinchem Burgemeester Van Nispenstraat? Onze Basic-Fit ligt in het centrum aan de weg, boven een grote Media Markt. Diverse winkels in de buurt zoals Intersport en Schuurman Schoenen en een paar restaurants -  Doetinchems Meisje en Borghuis. Een schouwburg en bioscoop zijn ook dichtbij. Verder staan er nog appartementen en kantoren. Er zijn meerdere uitzichten afhankelijk van het raam waaruit men kijkt. Aan de overkant van het gebouw staat een prachtige oude kerk (monument). Via de linkerkant ziet men Vue Bioscoop en Schouwburg Amphion. Via de rechter zijkant zijn kantoren en een parkeerterrein te zien. Onze sportschool in  Doetinchem is zo bijzonder, omdat wij samenwerken met een personal trainer en een fysio.

Sfeerfoto van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat
Branche
Sportschool
Stad
Doetinchem
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie