Basic-Fit Middelburg Podium

Podium 9, 4337WV, Middelburg

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Middelburg Podium? Basic-Fit Middelburg zit tegenover de KFC op het complex ZEP Middelburg. De club kijkt uit op de doorgaande weg naar het oude centrum van Middelburg en de KFC. Onze sportschool in Middelburg is zo bijzonder, omdat er bij de club een grote parkeerplaats aanwezig is waar gratis de auto geparkeerd kan worden.

Sfeerfoto van Basic-Fit Middelburg Podium Sfeerfoto van Basic-Fit Middelburg Podium Sfeerfoto van Basic-Fit Middelburg Podium Sfeerfoto van Basic-Fit Middelburg Podium Sfeerfoto van Basic-Fit Middelburg Podium
Branche
Sportschool
Stad
Middelburg
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie