Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7

Lucas Bolsstraat 42, 2152CZ, Haarlemmermeer

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je  Basic-Fit Nieuw-Vennep? Wij zijn te vinden aan de rand van Nieuw Vennep in een rustige omgeving, dichtbij het winkelcentrum en een woonwijk. De busbaan loopt langs de sportschool. De sportschool is vlak bij Hoofddorp. Vroeger hebben er in het pand een Health City en squash zalen gezeten. Vanuit de sportschool kijk je uit op het industrieterrein en de busbaan. Onze sportschool is zo bijzonder, omdat er ruime gratis parkeergelegenheid is, er zijn 5 personal trainers, iedere dag zijn er live groepslessen,  er is fysiotherapie, er zijn dumbells tot 50 kilo, wij zijn 24 uur geopend, we hebben nieuwe apparatuur van Matrix en Technogym, we hebben een DE koffieautomaat, er is een stretch/funtionele zone, er zijn kettlebells/battle ropes/ren-machine met weerstand/functionele kooi en we hebben douches.

Sfeerfoto van Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Nieuw-Vennep Lucas Bolsstraat 24/7
Branche
Sportschool
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie