Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7

Groote Vlietlaan 15, 5254PA, Onbekend

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan? Wij zijn gevestigd boven de Gamma, aan de rand van een rustige nieuwbouwwijk met sportvelden en een kleinschalig winkelcentrum in de buurt. Nabij uitvalswegen A59 en A2. Bij onze sportcholen kun je gratis parkeren. Daarnaast bieden wij personal trainingen, live groepslessen en fysiotherapeuten. Ook is kapster Gaby's haarmode inpandig.

Sfeerfoto van Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Rosmalen Groote Vlietlaan 24/7
Branche
Sportschool
Stad
Onbekend
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie