Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk

Dwarsdijk 78, 3078JD, Rotterdam

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Rotterdam Ijsselmonde? De club ligt in de wijk IJsselmonde in de omgeving van een groot park, gemeentelijk zwembad en op loopafstand is winkelcentrum Keizerswaard. Het is een rustig stukje in de wijk IJsselmonde en ligt in het sportdorp van Rotterdam. Het is een gebouw waarin het gemeentelijke zwembad alsmede Basic-Fit gevestigd zit. Stadion de Kuip is op 5 minuten afstand rijden. Daarbij zit ook het topsportcentrum van Rotterdam. We hebben een uitzicht op een openbare weg die zich vervolgt richting winkelcentrum Keizerswaard, de snelweg en via de wijk richting Stadion Feyenoord. Aan de zij- en achterkant ligt het groene park waar vaak mensen wandelen en sporten. Onze sportschool in  Rotterdam is zo bijzonder, omdat je gratis kunt parkeren. Er zijn drie Personal Trainers aanwezig, Live-Groepslessen, een zwembad naast de sportschool en gelegenheid voor bootcamps die buiten gegeven kunnen worden in het park door PT. Daarnaast hebben wij een interne fysio en hebben we ook een externe fysio naast de sportschool zitten. Het openbaar vervoer is ook op loopafstand en vanaf deze club zit u zo op de snelweg. Daarnaast is er bij de in-uitgang een grasveldje met bankjes aangelegd door de gemeente waar men gebruik van kan maken.

Sfeerfoto van Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk Sfeerfoto van Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk Sfeerfoto van Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk Sfeerfoto van Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk Sfeerfoto van Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde Dwarsdijk
Branche
Sportschool
Stad
Rotterdam
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie