Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7

Prinses Beatrixlaan 4, 3121JN, Schiedam

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan? De club ligt vlak naast de A20, afslag Schiedam Noord. Naast de Thermen Holiday en zwembad Groenoord en aan de rand van het Prinses Beatrixpark. Diverse supermarkten dichtbij en winkelcentrum Hof van Spaland op 2 minuten rij afstand. Vanuit de club kijk je uit over het parkeerterrein en de groene rand van het Prinses Beatrixpark. Onze sportschool in Schiedam is zo bijzonder, omdat je bij ons direct voor de club een groot parkeerterrein met 400 plaatsen vindt waar je gratis kunt parkeren. Tevens zijn wij voor Schiedam en voor Vlaardingen de club die de live groepslessen aanbiedt. Op onze club zijn elke dag personal trainers aanwezig. Er is een fysiotherapeut en een beautysalon.

Sfeerfoto van Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Schiedam Prinses Beatrixlaan 24/7
Branche
Sportschool
Stad
Schiedam
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie