Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst

Bremhorst 4, 5491LR, Meierijstad

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Sint-Oedenrode? Onze club is onderdeel van sportpark De Kienehoef. Onze club ligt voorbij de naastgelegen tennisvereniging De Kienehoef en hockeyclub MHC. Tegenover Basic-Fit ligt handboogvereniging Ontspanning en aan de andere zijde ligt manege "De Pijnhorst". Op korte afstand ligt restaurant en lunchgelegenheid "De Helden van Kien".  Vanuit de sportschool kijk je uit op veel groen. Vanuit de club zie je dus ook andere sportfaciliteiten. Onze sportschool in  Sint-Oedenrode is zo bijzonder, omdat je hier gratis kunt parkeren voor de club. TotalFysio met o.a. fysiotherapeuten, Personal Trainers, sportmasseurs, een manueel therapeute, osteopathie en voedingsdeskundige. Daarnaast zijn er vijf indoor tennisbanen, twee squashbanen, live groepslessen, vier zonnebanken en een grote lounge met WiFi mogelijkheden.

Sfeerfoto van Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst Sfeerfoto van Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst Sfeerfoto van Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst Sfeerfoto van Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst Sfeerfoto van Basic-Fit Sint Oedenrode Bremhorst
Branche
Sportschool
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie