Basic-Fit Tilburg Artemisstraat

Artemisstraat 6, 5042XA, Tilburg

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Tilburg Artemisstraat? Onze club is gelegen in een woonwijk nabij winkelcentrum de Westermarkt, het treinstation en de Universiteit Tilburg. Vanuit onze club kijk je uit op onze tuin/binnenplaats of op de parkeerplaats. Wij hebben eigen parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde. Tevens is er meer dan genoeg parkeergelegenheid rondom de club! Wij werken samen met de fysiotherapeut die grenst aan ons pand.  Ook zijn wij zeer toegankelijk voor mindervalide mensen. Wij hebben enkel een lage drempel bij binnenkomst en onze Free Weight en Stretch zijn iets verhoogd met een schuine zijde. Dit samen met de parkeergelegenheid voor de ingang maakt het voor mensen in een rolstoel of met rollator gemakkelijk om bij ons te sporten. Tevens beschikken wij over een kleine tuin die voorzien is van kunstgras waardoor leden bij ons ook lekker buiten kunnen sporten!

Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Artemisstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Artemisstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Artemisstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Artemisstraat Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Artemisstraat
Branche
Sportschool
Stad
Tilburg
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie