Basic-Fit Tilburg Wagnerplein

Wagnerplein 3, 5011LP, Tilburg

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Tilburg Wagnerplein? Basic-Fit Wagnerplein ligt qua locatie gelegen aan een winkelcentrum, welke redelijk druk bezocht is. Verder zitten wij in een gedeeltelijk gebouw wat van de Gemeente Tilburg is, dit gebouw draagt de naam: 'De Drieburcht ' in dit gebouw zitten naast ons onder andere een zwembad, sporthal, kinderopvang en fysiotherapeut. Vanuit de sportschool kijk je uit op het parkeerterrein van het winkelcentrum en vanuit de rechterkant op een park die achter het gebouw doorloopt.

Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Wagnerplein Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Wagnerplein Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Wagnerplein Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Wagnerplein Sfeerfoto van Basic-Fit Tilburg Wagnerplein
Branche
Sportschool
Stad
Tilburg
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie