Eet en Drink Gelegenheid de Brasser

Markt 5, 6021 CD, Budel

Bezoek de website.

Sfeerfoto van Eet en Drink Gelegenheid de Brasser Sfeerfoto van Eet en Drink Gelegenheid de Brasser Sfeerfoto van Eet en Drink Gelegenheid de Brasser Sfeerfoto van Eet en Drink Gelegenheid de Brasser Sfeerfoto van Eet en Drink Gelegenheid de Brasser
Branche
cafetaria
Stad
Budel
Schermen
2
Bezoekers
8.000 per maand (gemiddeld)

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

U kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of uw unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met u op om aan de hand van uw wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo bent u verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als u zelf afbeeldingen of filmmateriaal heeft die u wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor uw bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Eet en Drink Gelegenheid de Brasser toe aan je winkelmandje om gemiddeld 8.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie