Jumbo Heesch Schoonstraat

Schoonstraat 8, 5384 AN, Heesch

Bezoek de website.

Locatie is volgeboekt
Sfeerfoto van Jumbo Heesch Schoonstraat Sfeerfoto van Jumbo Heesch Schoonstraat Sfeerfoto van Jumbo Heesch Schoonstraat Sfeerfoto van Jumbo Heesch Schoonstraat Sfeerfoto van Jumbo Heesch Schoonstraat
Branche
Supermarkt
Stad
Heesch
Schermen
2
Bezoekers
69.000 per maand (gemiddeld)

Hallo Jumbo!

Een echt familiebedrijf met een sterke focus op klanttevredenheid. Eén van de grotere supermarkten van Nederland waarbij alle winkels de Jumbo formule volgen: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Op deze locatie is momenteel helaas geen ruimte beschikbaar.

Wij helpen je graag met het zoeken naar een alternatieve locatie en houden je tevens op de hoogte van deze locatie zodra er ruimte vrijkomt.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie