Plaza Sportiva

Boumaboulevard 527, 9723 ZS, Groningen

Bezoek de website.

Sfeerfoto van Plaza Sportiva Sfeerfoto van Plaza Sportiva Sfeerfoto van Plaza Sportiva Sfeerfoto van Plaza Sportiva Sfeerfoto van Plaza Sportiva
Branche
Sportschool
Stad
Groningen
Schermen
5
Bezoekers
17.000 per maand (gemiddeld)

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

U kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of uw unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met u op om aan de hand van uw wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo bent u verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als u zelf afbeeldingen of filmmateriaal heeft die u wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor uw bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Plaza Sportiva toe aan je winkelmandje om gemiddeld 17.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie