Splendid VOF

Tongelresestraat 275, 5642 NA, Eindhoven

Bezoek de website.

Sfeerfoto van Splendid VOF Sfeerfoto van Splendid VOF Sfeerfoto van Splendid VOF Sfeerfoto van Splendid VOF Sfeerfoto van Splendid VOF
Branche
Sportschool
Stad
Eindhoven
Schermen
3
Bezoekers
9.000 per maand (gemiddeld)

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

U kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of uw unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met u op om aan de hand van uw wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo bent u verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als u zelf afbeeldingen of filmmateriaal heeft die u wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor uw bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Splendid VOF toe aan je winkelmandje om gemiddeld 9.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie